Leadership în comunicare

14 noiembrie – 27 noiembrie  2022

Leaderul în sfera publică este obligat comunice, fiind într-o zonă discursivă, iar cu cât comunică mai bine, poate motiva și influența pe cei din jur. El știe că, dacă mesajul său nu rezonează cu publicul țintă, vorbind despre emoții, aspirații și nevoi, atunci există o probabilitate foarte mare ca acesta să nu fie înțeles sau susținut. Comunicarea eficientă este o componentă cheie a succesului profesional, de aceea prin înscrierea la modulul de Leadership în Comunicare, participanții vor învăța cum își perfecționeze discursul în comunicarea publică, înțeleagă importanța relațiilor interpersonale și impactul pe care discursul lor îl poate avea, mai ales la nivel emoțional, asupra oamenilor.
Transmiterea cu acuratețe a gândurilor, sentimentelor și informațiilor către publicul larg, va fi opreocupare a profesorilor noștri pe tot parcursul modulului, astfel încât la finalul acestuia toți participanții să înțeleagă importanța comunicării eficiente către publicul țintă.
Condiția minimă

Studii medii

Perioada de desfășurare

Modulul se desfășoară în perioada 14. 11 – 27.11.2022timp de 2 saptmnani, însumând 50 de ore de curs.

Întâlnirile vor avea loc în format hibrid, ținându-se cont de evoluția pandemiei de COVID-19, fiind anunțate și programate de luni până vineri, începând cu ora 18:00.

 

Formular înscriere

Formularul de înscriere poate fi accesat aici. 

Taxa de participare

2.000 RON

Absolvire

Absolvenții vor obține un Certificat de Absolvire – ce le va atesta participarea la programul de formare cu caracter „non-degree program”. Programele „non-degree” se referă la acele module de pregătire pe care participanții le urmează fără a obține ore de credit transferabile academic, interesul cursantului fiind acela de formare profesională și personală