Leadership ÎN DIPLOMAȚIE

17 octombrie – 30 octombrie 2022

Leadership în Diplomație este programul perfect pentru a te pregăti în carieră să activezi în sfera relațiilor înternaționale. Fie că dorești să devi un diplomat de carieră, un bun negociator sau să activezi în sfera rezoluțiilor de pace, diplomația este esențială în formarea și pregătirea individuală. Odată cu deshiderea granițelor Europei de Est, interacțiunea și interconectarea internațională au făcut ca orice activitate în „micul sat global” să perceapă din partea oricărui participant cunoștiințe reale pentru a putea performa în sfera de interes. Sfera de afaceri, direct interconectată la tot ce înseamnă business în intreaga lume, solicită participanților abilități speciale de interactiune internațională, iar acest program este special conceput pentru a putea oferii participanților o viziune externă absolut necesară acestora. Modulul oferă participanților cunoștințe aprofundate despre problemele esențiale ale relațiilor internaționale, cum ar fi reprezentarea politică pe plan internațional, guvernanța și politicile publice, toate concentrate pe diferite paliere de analiză. De asemenea, modulul oferă oportunități ample de a vă dezvolta competența în teoria și metodele diplomatice și oferă o pregătire extinsă în arta negocierilor și soluționarea conflictelor.  

 

Cui se adresează?

Cine se poate înscrie?

Leadership în diplomație vă poate pregăti și perfecționa pentru a lucra la nivel local, național sau internațional în instituții publice sau la organizații internaționale ce se ocupă de probleme politice și diplomatice. 

Programul oferă participanților dezvoltarea unei gândiri pragmatice și strategice, punând la dispoziție studii de caz asupra problemelor și provocărilor globale majore pentru angrenarea practică într-un peisaj global dinamic și în continuă schimbare.

 Prelegerile vor fi predate de specialiști din domeniul politicii externe și universitar, având uneori invitați ambasadori sau personalități internaționale, experți din organizațiile internaționale și personalități ce au marcat istoria diplomatică internațională.  

Condiția minimă

Studii medii

Perioada de desfășurare

Modulul se desfășoară în perioada 17 octombrie – 30 octombrie 2022 timp de 2 saptmnani, însumând 50 de ore de curs.

Întâlnirile vor avea loc în format hibrid, ținându-se cont de evoluția pandemiei de COVID-19, fiind anunțate și programate de luni până vineri, începând cu ora 18:00.

Formular de înscriere

Formularul de înscriere poate fi accesat aici.

Taxa de participare

2.000 RON

Absolvire

Absolvenții vor obține un Certificat de Absolvire – ce le va atesta participarea la programul de formare cu caracter „non-degree program”. Programele „non-degree” se referă la acele module de pregătire pe care participanții le urmează fără a obține ore de credit transferabile academic, interesul cursantului fiind acela de formare profesională și personală.