TESTIMONIALS

Pornind de la studiul unor concepte teoretice și până la analiza pragmatică a realității politice de astăzi, Academia de Leadership Politic excelează în valorificarea potențialului propriu fiecărui participant și în consolidarea unor cunoștințe și valori inerente unui leader, în special prin subiectele abordate de către profesorii și invitații prezenți la fiecare curs, precum și prin sprijinul acordat de către aceștia, participanților.

Jessica J.

Cursul de Leadership în Comunicare este cheia spre succes. Am realizat cât de multe poți învăța de la aceasta Academie. Le mulțumesc profesorilor pentru aceasta experiență.

Melania A.

Educația mea ca om din punct de vedere al carierei profesionale și al relaționării interumane s-a format în mulți ani de studiu. Lipsea o cărămidă importantă….
Această cărămidă a deslușirii unei bune comunicări a venit urmând cursul de Leadership în Comunicăre din cadrul Academy Political Leadership. Îl recomand multor posibili cursanți pentru echipa de elită profesorală, pentru că a fost foarte bine organizat și structurat astfel încât să fie atinse în egală măsură obiectivele cursului și obiectivele grupului.

Violeta P.

Am urmat cursurile a două module puse la dispoziție de Academia de Leadership Politic:Leadership în diplomație și Leadership în comunicare și am rămas profund impresionată de ținuta academică în care s-au desfășurat întâlnirile.
Referenți precum prof. univ. dr. Vasile Boari, conf. Univ. dr. Ben-Oni Ardelean, prof. univ. dr. Silviu Szentesi, ministrul Cornel Dobrițoiu, Alin Vrăncilă specialist în studii interculturale și leadership – Universitatea Multnomah din Portland-Oregon au reușit prin vasta experință și stilul academic să ne conștientizeze de faptul că societatea noastră are nevoie de lideri demni și bine pregătiți. Nu ai cum să uiți sau să ignori ce înveți la aceste cursuri! Gândul care mă va urma zi de zi este că îmi doresc și caut să mă dezvolt să pot fi și eu un lider bun în sfera mea de acțiune.
Mulțumesc Academia de Leadership Politicpentru toate programele implementate, pentru dedicarea și profesionalismul cu care vă întâmpinați cursanții.

Mihaela R.

Ca proaspăt absolventă de Comunicare și Relații Pubilce, programul de Leadership în Comunicare m-a ajutat să aprofundez ceea ce am studiat și să mă perfecționez pentru a avea un start bun în carieră. Am fost impresionată de experiența unică oferită de formatori, iar faptul că am beneficiat de informații prețioase și îndrumare atentă este ceea ce face ca această academie să fie un real suport pentru orice specialist. Mulțumesc tuturor pentru profesionalism!

Alexandra V.