Leadership organizațional

30 mai – 11 iunie 2022

La nivelul organizațiilor sau instituțiilor publice, dezvoltarea unei echipe reprezintă un factornprimordial pentru a maximiza realizările în toate proiectele, iar lipsa acestei echipe duce inevitabil la o criză de leadership organizațional. Participanții vor învăța cum dezvolte un set de instrumente pe care îl aplice ca leader în domeniul său de activitate, astfel încât devină un leader de succes, productiv și inovator, din punct de vedere al conducerii pe care o desfășoară. Aceștia vor dobândi prin intermediul profesorilor noștri abilitățile necesare pentru a crea o organizație care prețuiește performanța, succesul și perfecționarea continuă, promovând diversitatea, creativitatea și inovarea.
Condiția minimă

Studii medii

Perioada de desfășurare

Modulul se desfășoară în perioada 06 iunie -19 iunie 2022, timp de 2 saptmnani, însumând 50 de ore de curs.

Întâlnirile vor avea loc în format hibrid, ținându-se cont de evoluția pandemiei de COVID-19, fiind anunțate și programate de luni până vineri, începând cu ora 18:00.

 

Formular de înscriere

Formularul de înscriere poate fi accesat aici.

Taxa de participare

2.000 RON

Absolvire

Absolvenții vor obține un Certificat de Absolvire – ce le va atesta participarea la programul de formare cu caracter „non-degree program”. Programele „non-degree” se referă la acele module de pregătire pe care participanții le urmează fără a obține ore de credit transferabile academic, interesul cursantului fiind acela de formare profesională și personală.