Leadership ÎN sfera publică

27 iunie – 09 iulie 2022

Leadershipul în Sfera Publică este un program intensiv de studiu prin care participanții vor putea dobândi cunoștințe esențiale care îi abiliteze își folosească potențialul la maxim pentru a fi leaderi de succes. Orice tip de activitate în sfera publică este atent monitorizată de cercul de influență în care te afli, așadar orice comportament, atitudine, vorbă etc., contează și este pusă în valoare.
Dincolo de talentele dobândite, perfecționarea personală continuă, precum și cea profesională, vor evidenția și mai mult calitățile și se va putea ușor remedia anumite deficiențe. Așadar, orice investiție în propria persoană este esențială, uneori chiar schimbând radical traseul de carieră și direcția publică a aceluia care în fracțiuni de secundă știe ia deciziile înțelepte. Profesorii noștri sunt pregătiți să ofere participanților un know-how de calitate, tocmai pentru a-i ajuta atingă maximul de performanță în sfera publică. Investește în tine!
Condiția minimă

Studii medii

Perioada de desfășurare

Modulul se desfășoară în perioada 16 mai- 29 mai 2022, timp de 2 saptmnani, însumând 50 de ore de curs.

Întâlnirile vor avea loc în format hibrid, ținându-se cont de evoluția pandemiei de COVID-19, fiind anunțate și programate de luni până vineri, începând cu ora 18:00.

 

Formular de înscriere

Formularul de înscriere poate fi accesat aici.

Taxa de participare

2.000 RON

Absolvire

Absolvenții vor obține un Certificat de Absolvire – ce le va atesta participarea la programul de formare cu caracter „non-degree program”. Programele „non-degree” se referă la acele module de pregătire pe care participanții le urmează fără a obține ore de credit transferabile academic, interesul cursantului fiind acela de formare profesională și personală.