Leadership transformational

21 martie -03 aprilie 2022

Conceptul de Leadership Transformațional reprezintă un mod prin care liderii îi inspiră pe ceilalți pentru a realiza schimbări pozitive din punct de vedere etic, moral și spiritual. Participanții vor învăța o serie de strategii prin care leaderii interacționează cu cei din jur, influențând astfel micro-societatea în care activează, dar într-un mod eficient pentru a a-și putea atinge obiectivele. Un individ pregătit în sfera leadership-ului transformațional îi va inspira întotdeauna pe ceilalți, va pune preț pe creativitate și îi încurajează în permanență pe cei din jur acționeze pentru a realiza lucruri inovatoare.
Participanții vor putea fi in primul rând un model pentru ceilalți prin puterea exemplului personal, având deprinderea creeze o identitate colectivă animată de aceleași valori, folosind canalele de comunicare și motivație inspirațională, mărindu-și astfel capacitatea de influență.
Condiția minimă

Studii medii

Perioada de desfășurare

Modulul se desfășoară în perioada 21 martie – 03 aprilie 2022, timp de 2 saptmnani, însumând 50 de ore de curs.

Întâlnirile vor avea loc în format hibrid, ținându-se cont de evoluția pandemiei de COVID-19, fiind anunțate și programate de luni până vineri, începând cu ora 18:00.

  

Formular înscriere

Formularul de înscriere poate fi accesat aici. 

Taxa de participare

2.000 RON

Absolvire

Absolvenții vor obține un Certificat de Absolvire – ce le va atesta participarea la programul de formare cu caracter „non-degree program”. Programele „non-degree” se referă la acele module de pregătire pe care participanții le urmează fără a obține ore de credit transferabile academic, interesul cursantului fiind acela de formare profesională și personală